detector.media
Галина Петренко
06.04.2017 16:04
«1+1 медіа» та Film.ua Group анонсували другий фестиваль «Де кіно» та організували вбивство в ресторані
«1+1 медіа» та Film.ua Group анонсували другий фестиваль «Де кіно» та організували вбивство в ресторані
22-23 вересня на території студії Film.ua відбудеться другий щорічний фестиваль короткого метру «Де кіно», який організують «1+1 медіа» та Film.ua Group. Про це під час прес-конференції 6 квітня оголосили генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко і співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський.

Конкурсна програма фестивалю матиме п’ять номінацій:

Обмеження хронометражу конкурсних робіт – 7 хвилин. Тема – довільна.

Світлана Павелецька, Олександр Ткаченко, Сергій Созановський, Поліна Толмачова

Прийом робіт розпочнеться 18 квітня і закінчиться 17 липня. Шорт-лист оголосять безпосередньо під час фестивалю. Загальний призовий фонд – 125 тис. грн.: по 15 тис. грн. в кожній номінації та 50 тис. грн. за Гран-прі.

Співголови журі – генеральний продюсер «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна та продюсер Film.ua Group Ірина Костюк.

«Є одна важлива річ, яка об’єднує нас з Сергієм Созановським, – це бажання сприяти тому, щоб кіно в цій країні розвивалося і з’являлися нові таланти. Ми не очікували такого успіху від першого фестивалю (торік його відвідали 7 тис. людей. – ДМ). Тому ми сподіваємося, що й цього року прийде достатньо велика кількість відвідувачів і орієнтуємося на близько 15 тис. людей», – сказав Олександр Ткаченко.

«Ми додамо декілька павільйонів. Додамо наш великий натурний майданчик, на якому ми навели лад. Ми сподіваємося, що в цей час там відбуватимуться зйомки одного чи двох великих проектів і можна буде доторкнутися до процесу», – натякнув Сергій Созановський на те, що організатори фестивалю сподіваються запросити статусного міжнародного спеціального гостя.

Дмитро Яринич

Також цього року фестиваль отримав новий фірмовий стиль. Його під час прес-конференції презентував креативний директор Hooga Creative Agency Дмитро Яринич.

А підігріватиме інтерес до фестивалю квест. Він розпочнеться 21 квітня і триватиме до 23 вересня – тобто п’ять місяців. Завдання потрібно буде виконувати офлайн і онлайн. «Головний приз – поїздка на двох у країну, де знімали Гру престолів”», – анонсувала перше запитання квесту PR-директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

А ще відвідувачів прес-конференції розіграли, показавши сцену вбивства через ревнощі. Як запевнили нас організатори, ресторан «Риба в огні», де відбувалася прес-конференція, до заголовків «У київському ресторані сталося вбивство» морально готовий. А самі організатори фестивалю ближче до дати його проведення готують і інші несподівані сюрпризи киянам

Фото: Віталій Носач

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY