detector.media
27.03.2017 15:50
Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт
Медіахолдинг «1+1» презентував оновлений корпоративний сайт
У понеділок, 27 березня, група «1+1 медіа» представляє оновлений, зі стильним дизайном корпоративний сайт.

Про це повідомили у прес-службі медіахолдингу.

«Покращений функціонал сайту дасть змогу користувачам отримати ще більш зручний доступ до інформації та модернізує майданчик для повноцінної реалізації бізнес-інтересів медіа-холдингу», – йдеться в повідомленні.

Концепція проектування сайту є абсолютно новою. Інтерфейс розроблений у форматі Single Page Application з використанням корпоративних кольорів групи відповідно до останніх тенденцій веб-оформлення. Динамічне завантаження контенту при зміні сторінок і блоків робить сайт легшим та більш зручним у використанні. Крім того, завдяки оновленій моделі навігації всі структурні елементи розділів завжди візуально доступні для відвідувача. Usability усіх форм та адаптивний дизайн налаштовані на відповідне масштабування інформації до екранів будь-яких пристроїв і браузерів.

У порівнянні з попередньою версією порталу, змінено форму викладення новин та статей компанії. Нова система віджетів налаштована на максимальну оптимізацію сприйняття контенту, а кожна внутрішня сторінка може виглядати як повноцінний landing page.

«Новий сайт – сучасна платформа для комунікації зі стейкхолдерами, що відповідає головним цінностям нашої компанії. Використовуючи новітні технології проектування веб-сторінок, ми поставили собі за мету створити інформативний простір з максимально гнучкою системою пошуку, що не залишила би жодне із запитань про життя та діяльність групи без відповідей», – зазначила Світлана Павелецька, PR директор «1+1 медіа».

Партнерами в розробці та реалізації проекту виступило агентство Aurocraft Digital Production.

Нагадаємо, що 22 березня медіагрупа «1+1 медіа» запустила в роботу власну наземну супутникову передавальну станцію uplink (аплінк), повідомляє прес-служба групи. У подальших технічних планах групи – створення HD-версій каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY