detector.media
Лілія Молодецька
«Детектор медіа»
24.03.2017 20:03
Креативний продюсер ZIK поки не підтверджує, що канал запускає програму із Михеїлом Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)
Креативний продюсер ZIK поки не підтверджує, що канал запускає програму із Михеїлом Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)
Народний депутат Борислав Береза заявив, що його запросили у ток-шоу на телеканалі ZIK, яке начебто вестиме екс-президент Грузії, колишній очільник Одеської ОДА, опозиційний український політик Міхеїл Саакашвілі.

Про це народний депутат написав у своєму Facebook.

«Тільки що подзвонили з телеканалу ZIK. Запросили на нове ток-шоу. Ведучий Міхо Саакашвілі. Новий тренд - політики ведучі. Рабинович, Ляшко і тепер Саакашвілі. Ну, що, схоже ще одна вакансія пройшла повз мене», - написав Борислав Береза.

«Детектор медіа» звернувся за коментарем щодо цього повідомлення до креативної продюсерки телеканалу ZIK Наталії Влащенко.

Вона заявила, що про появу програми Міхеїла Саакашвілі в ефірі каналу їй нічого не відомо.

«Нічого про це не знаю. На жодній з нарад у редакції про це мова не йшла. Я думаю, що всі питання треба задавати самому Бориславу Березі», - сказала вона.

Водночас джерела «Детектора медіа» в оточенні політика підтвердили, що він таки буде вести програму на одному з каналів. За їх твердженням, за тиждень про це буде оголошено офіційно.

Нагадаємо, генеральний продюсер ZIK Гайгисиз Гелдієв в інтерв’ю «Детектору медіа» заявив, що дуже б прагнув, аби Міхеїл Саакашвілі вів програму на телеканалі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY