detector.media
24.03.2017 15:15
Обшуки в YouControl можуть бути пов’язані з замовленням конкурентів – керівництво
Обшуки в YouControl можуть бути пов’язані з замовленням конкурентів – керівництво
Власники інформаційного сервісу YouControl вважають, що обшуки офісу компанії Службою безпеки України є замовленням конкурентів.

Про це на прес-конференції повідомила комерційний директор ТОВ «Ю-Контрол» Олена Лапа, передають «Українські новини».

«Моє припущення – це запланована акція наших конкурентів», – сказала вона.

При цьому, зі слів генерального директора Сергія Мільмана, під час обшуку в співробітників компанії, їх родичів і технічних партнерів компанії під час обшуку співробітники СБУ вилучили більш ніж 100 одиниць техніки.

«Були вилучені особисті ноутбуки й мобільні телефони співробітників», – сказав пан Мільман.

Він також додав, що вважає своїми конкурентами компанії Stravis та «Айсберг».

Зі слів пана Мільмана, вибір часу для обшуків міг бути обумовлений тим, що раніше компанія була збитковою, і тільки в лютому показала позитивний фінансовий результат.

Нагадаємо, що вчора вранці, 23 березня, співробітники Служби безпеки України провели обшуки в квартирі комерційного директора Олени Лапи, а потім у генерального директора YouControl Сергія Мільмана.

Пізніше адвокат ТОВ «Ю-Контрол» Данііл Глоба заявив, що підставою для обшуків в квартирах керівництва ресурсу YouControl стало рішення судді Шевченківського районного суду у кримінальному провадженні за статею 359 Кримінального кодексу «Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації».

У СБУ заявили, що працівникам Служби безпеки вдалось викрити київську комерційну структуру на незаконному зборі та продажі інформації, яка має обмежений доступ та є власністю держави.

Фото: hronika.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY