detector.media
21.03.2017 20:31
21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy
21-23 квітня – нові інтенсиви у Києві американської кіношколи New York Film Academy
21, 22 і 23 квітня «Film.ua Факультет» за підтримки «Медіа Групи Україна» представляє два нових практичних інтенсивних курсу від американської кіношколи New York Film Academy (NYFA).

Взаємопов'язані інтенсивні практичні курси для акторів і режисерів телевізійних серіалів будуть супроводжуватися серією вправ для закріплення отриманих знань на практиці.

Участь в майстернях за запропонованих спеціальностей однаково підходять як новачкам, так і професіоналам, які бажають якісно підвищити свій рівень і отримати унікальну можливість протягом трьох днів навчатися у провідних світових фахівців за стандартами американської системи індустрії кіно і телебачення.

Акторський інтенсив включає послідовну роботу з обома викладачами - Крістофером Кассом і Гилбертом М. Шилтону. У програмі - акторська майстерність, робота перед камерою, робота з режисером, імпровізація. Особливу увагу буде приділено роботі в серіалах - драматичних і комедійних. Частина програми присвячена спільній роботі з учнями режисерського курсу і пройде в знімальному павільйоні. Всі вправи виконуються перед камерою, після чого проводиться перегляд і аналіз запису кожного з учасників. Всім учасникам інтенсиву заздалегідь видадуть тексти сцен і ролей для практичних вправ з відомих фільмів та серіалів.

Режисерський інтенсив включає практичні вправи по роботі зі сценарієм, підбору акторів і роботі з акторами, основам зйомки. Також в програмі спільна практика режисерів з акторами в павільйоні з камерою, техніка прослуховувань, акторська майстерність для режисерів, а також вправа з імпровізації. Курс заснований на використанні матеріалів відомих фільмів і серіалів.

Американський актор і режисер Крістофер Касс (Christopher Cass). Викладач Нью-Йоркської академії кіномистецтва в Лос-Анджелесі. Пропрацювавши в кінематографі понад тридцять років, Крістофер Касс виступив у багатьох відомих картинах в якості актора, режисера. У списку його робіт - «Швидка допомога», «Сімейний план», «Весь день нанівець», «Той хто мене береже», «Единственная». З останніх робіт - фільм Jilted, в якому Крістофер Касс виступив в якості режисера.

Культовий продюсер, сценарист, режисер Гілберт М. Шилтон (Gilbert M. Shilton). На його рахунку понад тридцять телевізійних серіалів, в тому числі «Закон і порядок», «Її звали Нікіта», «Беверлі-Хіллз 90210» і ін. Гілберт Шилтон має багаторічний досвід роботи на таких телевізійних каналах, як CBS, NBC, FOX, ABC, USA Network, Disney Cable.

Інтенсивні курси пройдуть на території освітнього центру «Film.ua Факультет» за адресою: вул. Миколи Закревського 22, Київ (кіностудія Film.ua, 2-й вхід).

Дати: 21 квiтня, 18.00-21.00; 22 квітня, 10.00-19.30; 23 квітня, 10.00-20.30.

Вартість курсу: 9500 грн. (350 USD) плюс 20% ПДВ.

Кількість місць обмежена. Для реєстрації треба заповнити форму учасника за посиланням. Оплата можлива карткою через сайт, а також готівкою або по перерахунку.

Контакти: тел. +38 044 459 46 10, info@mrm.ua .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY