detector.media
21.03.2017 15:05
«Інтер» повідомив про прем’єру серіалу «Мата Харі» виробництва Star Media
«Інтер» повідомив про прем’єру серіалу «Мата Харі» виробництва Star Media
27 березня на «Інтері» стартує прем'єра 12-серійної біографічної драми «Мата Харі». Проект українсько-російської групи компаній Star Media знятий за участю телеканалу «Інтер».

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

Як зазначено, у драмі знялися актори з Росії, Франції, Іспанії, США, Португалії та Голландії – Рутгер Хауер, Крістофер Ламберт, Джон Корбетт.

Картина заснована на реальних подіях і розповідає про життя легендарної особистості ХХ століття – шпигунки, танцівницю і куртизанку. Головну роль зіграла французька актриса, професійна танцівниця Ваіна Джоканте («99 франків» та «Розпусник»).

«Мені б хотілося, щоб глядачі побачили в моїй героїні насамперед жінку, яка багато пережила, –  сказала пані Джоканте. – Феміністка, красуня з сумною долею, Мата Харі боролася за свої права серед чоловіків, наділених в ті часи необмеженою владою. Вона була натхненням. Справжня діва, справжня жінка в усіх відношеннях».

Основна частина зйомок проходила в Португалії. За словами генерального продюсера Star Media Влада Ряшина, знімальна група знайшла кімнату-тайник, в якій знаходились артефакти часів Мата Харі.

«Перший знімальний день проходив в Португалії, в особняку. Його власники дозволили нам розібрати фальш-стіну. І коли ми це зробили, то виявили за нею кімнату-тайник, в якій знайшли величезну кількість фотографій, листів, книг, вирізок з газет з середини ХIХ століття по 1930 рік, тобто там – весь період життя Мата Харі. Це була абсолютно несподівана і корисна знахідка для нас. Наші художники по цим картинам і малюнками потім робили костюми, капелюхи, карети і інший реквізит фільму», – розказав він.

«Кіносеріал знятий за участю зарубіжних зірок, але погляд на цю історію все одно йде зсередини, він наш. В цьому і полягає сенс і значимість проекту. Такий продукт дозволяє нам краще розуміти один одного. Тому що світ не складається тільки з сьогоднішніх відносин, сьогоднішніх політичних ситуацій. Все набагато серйозніше і глибше. І, крім того, «Мата Харі» - це ще дуже яскравий і дуже красивий проект, і, звичайно, ми дуже горді тим, що маємо відношення до його створення », – розказала керівник Inter Media Group Анна Безлюдна.

Серіал виходитиме з понеділка по четвер на телеканалі «Інтер» о 21:00. Прем’єра – 27 березня.

Серіал «Мата Харі» стартував на російському «Первом канале» 20 березня. Серії виходять в ефір після закінчення програми «Время».

Нагадаємо, світова прем'єра серіалу відбулася у Каннах. 16 жовтня міжнародний телеринок МІРСОМ 2016 відкрився в Палаці фестивалів міста Канни (Франція) світовим прем’єрним показом телесеріалу «Мата Харі» виробництва українсько-російської групи компаній Star Media. . 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY