detector.media
21.03.2017 13:45
У Криму спалили авто євпаторійського журналіста
У Криму спалили авто євпаторійського журналіста
У ніч на понеділок 20 березня невідомі підпалили автомобіль, що належить журналісту газети «Евпаторийская здравница» Сергію Овсянникову.

Про це повідомляє «Евпаторийский курьер».

Як зазначено, білий  «Ніссан» журналіста було підпалено близько 3:35 у дворі будинку на вул.Демишева, де проживає син журналіста, який і викликав пожежних. Він зауважив, що бачив на копоті автомобіля каністру з бензином, з «якої вихлюпувалася палаюча суміш».

За словами Овсяннікова, підпал його машини може бути помстою за публікацію в останньому номері «ЕЗ» від 14 березня статті «Крах операції "Калуга"» про земельний аукціон з продажу землі та причетність до цього місцевої влади.

За словами Овсяннікова, «перші ж кроки співробітників міськвідділу поліції з розслідування цього інциденту показали, що особливого бажання знайти замовників і виконавців підпалу у них немає».

Як зазначено, за рік свого існування незалежна «Евпаторийская здравица» присвятила корупційних діянь муніципальних чиновників десятки статей.

Нагадаємо, вночі 11 березня у Нікополі, коли на автопаркові невідомі підпалили автомобіль позаштатного кореспондента видання «Город Никополь» Руслана Соловйова.  Ще одному журналісту цього ж медіа Віктору Артеменку невідомі розтрощили автомобіль сокирою біля редакції 21 лютого.

Раніше, 25 лютого, у Камʼянському згорів автомобіль Станіслава Мілославського, редактора газети «Антимафія», а в ніч проти 12 лютого невідомі підпалили автівку редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» Сергія Гузя. Крім цього, 15 серпня 2016-го року в  Дніпрі невідомі підпалили автомобіль тодішній головній редакторці газети «Зоря» Ксенії Зайцевої.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY