detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
20.03.2017 09:35
З каналу ZIK пішов шеф-редактор інформдепартаменту через «розбіжності в поглядах з новим керівництвом»
З каналу ZIK пішов шеф-редактор інформдепартаменту через «розбіжності в поглядах з новим керівництвом»
Федір Скрипник, який працював шеф-редактором Департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK з 18 серпня 2016 року, звільнився.

Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Я вирішив більше не співпрацювати з каналом ZIK. Тобто вакансія шеф-редактора інформаційного департаменту тепер відкрита», – розказав пан Скрипник.

За його словами, таке рішення було прийнято через розбіжності в поглядах з керівництвом телеканалу.

«Причина – розбіжності в поглядах з новим керівництвом каналу. Я інакше бачу контент, процес його створення, а відтак і його якість. Глибинне буріння, історії, більше, ніж просто повідомлення. Досі ми виробляли якісний контент, відповідно до напрямку роботи. Це стосувалось всього, що створював департамент. Тепер я не можу гарантувати глядачеві таку якість. Отже, не берусь і відповідати за неї. Я щиро вдячний каналу ZIK, керівнику департаменту Людмилі Добровольській і нашому молодому (але професійному) колективу за довіру і можливості, – сказав він «Детектору медіа». –  Новим керівникам департаменту – тільки успіху!».

 За словами Скрипника, через пару тижнів він буде відкритий до пропозицій.

«Детектор медіа» звернувся по коментар на телеканал.

  

Нагадаємо, з телеканалу ZIK звільнився ведучий щоденної інформаційно-аналітичної прямоефірної програми «Перші про головне. Коментарі» Андрій Тичина.

17 березня також був останній робочий день на телеканалі керівника департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Людмили Добровольської. Її обов'язки найближчим часом тимчасово виконуватиме шеф-редактор каналу Данило Никуленко.

Нагадаємо також, що в січні посаду генерального продюсера ZIK замість Ольги Бенеди обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

У лютому креативним продюсером телеканалу ZIK було призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk». Крім виконання обов'язків креативного продюсера, вона вестиме на каналі програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі».

У березні депаратамент журналістських розслідувань телеканалу ZIK очолила Дарина Шевченко, колишня директорка Media Development Foundation та засновниця проекту Lustrum.

Також у березні на ZIK з 5 каналу перейшла працювати телеведуча Тетяна Даниленко. На ZIK вона вестиме авторський проект Face 2 Face.

Натомість із телеканалу ZIK пішли ведучі програми «Брат за брата» Дмитро та Віталій Капранови, оголосивши про незгоду з  призначенням Наталії Влащенко.

Також із ZIKу пішла керівниця аналітичного відділу та старша гостьова редакторка Віра Гирич. За її словами, вона звільнилася через незгоду з редакційною політикою нового генерального продюсера.

На фото - Федір Скрипнік

Фото: Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY