detector.media
18.03.2017 13:41
ZIK запускає проект «Історична правда» в оновленому форматі
ZIK запускає проект «Історична правда» в оновленому форматі
Відсьогодні, 18 березня, програма «Історична правда» з автором і ведучим Вахтангом Кіпіані виходитиме на телеканалі ZIK у прямому ефірі.

Оновлена программа вийде в ефірі о 22:00.  Це буде перша програма з циклу про розпад СРСР і становлення незалежності України. Усього випусків має бути шість, й кожен з них розкриватиме суть амбіцій радянської імперії у різних суспільних галузях, таких як армія, промисловість, освіта, екологія, культура та економіка.

Перед дискусією у проекті буде показаний документальний фільм за участі експертів та постановочними зйомками, які перенесуть усіх у відповідний час.

«У кожній з цих шести тем показуємо на прикладах конкретних життєвих історій, до яких катастрофічних наслідків призвели амбіції СРСР. А також як розпорядилися уже в незалежній Україні спадком, що дістався від Радянського Союзу», – розповідають творці програми.

Ведучий Вахтанг Кіпіані буде спілкуватися на живо із тими, хто приймали важливі рішення для української держави та буде шукати відповіді на актуальні питання в історичній площині.  

«У новій студії, зробленій у вигляді куба із плазм, ми зробили реалістичну провокативну декорацію та вклали душу і максимум зусиль, щоб наблизити аудиторію до тодішніх реалій. Кожна програма ілюстрована постановочними зйомками», – сказала керівниця департаменту соціальних проектів телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

Читайте також на «Детекторі медіа» інтерв’ю «Генпродюсер ZIK Гайгысыз Гелдиев: «Если бы все можно было купить за деньги, то медиарынок был бы совсем другим».

Зокрема, генпродюсер розповів щодо оновлення програми «Історична правда» таке: «Например, во Львове снимается суперкрутая программа Вахтанга Кипиани "Історична правда". Львовская команда снимает ее не хуже, чем это делают в Киеве, а временами даже лучше. Креативный продюсер программы Оля Мовчан предложила снимать дополнительный проект, в котором программу будут обсуждать с гостями в студийном формате. Причем гости должны быть топ-уровня, не какие-то местечковые эксперты. Я спросил: "Вы готовы приезжать сниматься в Киев?" Она ответила: "Да". И вот мы сейчас готовим студию, новую "одежку" под них, графику».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY