detector.media
15.03.2017 15:35
Фестиваль don't Take Fake запустив онлайн-журнал про індустрії та бренди
Фестиваль don't Take Fake запустив онлайн-журнал про індустрії та бренди
Сьогодні, 15 березня, фестиваль, присвячений вуличній культурі і активному образу життя don't Take Fake, запустив новий проект – DTF Magazine

Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор журналу Володимир Волощук.

DTF Magazine - проект про індустрії та бренди, культуру та стиль життя, нові імена та головних героїв сучасності.

«Це проект, який повинен був з'явитися ще три роки тому, але виходить все ж таки в найкращий для цього час. Наш журнал – продовження don’t Take Fake у digital-світі. Ми хочемо показати як бачимо світ, нашу країну, наші міста. Ми, як і завжди, будемо про бренди, компанії, артистів, проекти і, звичайно ж, про людей», – розповіли видавці DTF Magazine.

Також повідомляється, що у журналі будуть виходити як великі тексти, так і мікроформати, а також новини. Зараз на сайті опубліковані перші дев'ять історій. DTF Magazine буде розвивати власні відеоформати та подкасти.

Назва DTF Magazine – абревіатура don’t Take Fake. Це двомовне видання, в якому тексти виходитимуть українською та російською мовами. 

don’t Take Fake – найбільше в Україні бренд-шоу і фестиваль, присвячений вуличній культурі і активному образу життя. Відбувається в Києві щорічно з 2011 року. Участь у ньому беруть найкращі українські та світові бренди. Аудиторія, яка відвідує фестиваль - 10 000 осіб.

Нагадаємо, у грудні 2016 року зареєстровано аналітично-інформаційний інтернет-ресурс Short.media, головним редактором якого стала журналістка Євгенія Мотрич.

14 березня у тестовому режимі запрацювало нове ділове онлайн-ЗМІ Mind, яке очолив колишній головред українського Forbes Євген Шпитко

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY