detector.media
15.03.2017 13:00
«1+1» здобув золото на міжнародному конкурсі за промо-кампанію фільму про Чорнобиль
«1+1» здобув золото на міжнародному конкурсі за промо-кампанію фільму про Чорнобиль
14 березня телеканал «1+1» отримав золото міжнародної премії PromaxBDA Europe Awards 2017 за промо-кампанію фільму «Розщеплені на атоми». За перемогу у категорії «Кампанія спеціальної події» робота маркетинг-команди «1+1 медіа» змагалась з Discovery Communications Germany, NBC Universal Germany та іншими.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

Як зазначено, для промо-кампанії фільму «Розщеплені на атоми» маркетинг-командою було знято окремий відеоролик, а також проведено міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все».

 «Вона полягала у запуску сайту, на якому погодинно відображалися події, що відбувались до і після Чорнобильської катастрофи, та ротації соціального відеоролику, який протягом доби виходив в ефірі телеканалу 1+1 й в хронологічній послідовності відтворював події, що відбулись 30 років тому, розповідаючи про жахливі наслідки трагедії», – йдеться в релізі.

Зазначимо, що відзнака PromaxBDA Europe Award є однією з найпрестижніших винагород в напрямку дизайну, маркетингу та відеовиробництва. Щорічно її лауреатами стають світові лідери медіасфери.

Нагадаємо, у квітні 2016 року телеканал «1+1» ініціював міжнародну соціальну акцію до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії. Соціальна ініціатива, що має назву «День, коли ми втратили все» включає в себе сайт, на якому погодинно відображені події, що відбувались до і після катастрофи, а також соціальний відеоролик, який розповідає про жахаючі наслідки трагедії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY