detector.media
13.03.2017 16:35
На Херсонщині з’явиться «Іванівське радіо»
На Херсонщині з’явиться «Іванівське радіо»
Іванівська селищна ради (Херсонська область) прийняла рішення про заснування комунального підприємства телерадіокомпанія «Іванівське радіо», що покриватиме смт Іванівка та села Шотівка, Нововасилівка і Першотравневе.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на «Степ.Ньюз».

Як зазначено, проект реалізовується в рамках державної програми «Мовлення громад», згідно із якою держава надає на пільгових умовах радіочастоти ФМ діапазону для реалізації місцевого радіомовлення.

«Відповідно до програми, мовлення відбуватиметься через ФМ передавач малої потужності, до 10 Вт. Після організації радіомовлення в Іванівці, у віддалених селах району будуть встановлені ретранслятори, щоб забезпечити максимальний охоплення аудиторії району», – зазначено на сайті.

Орієнтовний початок мовлення радіо в Іванівці — серпень/вересень 2017 року.

Нагадаємо, 2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала нового суб’єкта інформаційної діяльності – ТОВ «ТРК “НикВести”» з міста Миколаєва.

Як писав «Детектор медіа», до кінця березня 2017 року телевежа на Чонгарі (Херсонська область), яка розташована на адмінкордоні з окупованим Росією Кримом, запрацює у повному обсязі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY