detector.media
12.03.2017 19:49
Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко
Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс» – Бутко
Колишній генеральний продюсер телеканалу NewsOne Олексій Семенов днями зустрічався з колективом телеканалу «Тоніс». Цю інформацію, отриману «Детектором медіа» з власних джерел, підтвердив генеральний директор каналу «Тоніс» Олександр Бутко.

«Так, я підтверджую, що Семенов зустрічався з колективом каналу “Тоніс”. Я раніше говорив, що ми були колись давно знайомі, і що канал перебуває у пошуках інвестора. Тому ми зустрілися і вирішили, що нам спільно буде легше шукати інвестора. Посиділи-поговорили.

(На цій зустрічі. – ДМ) всі були – всі, хто був на робочому місці, всі підійшли. Відбулася дружня розмова, яка ще нічого не означає. Олексій ще не в статусі, але йому захотілося подивитися людям в очі, зрозуміти, чи колектив готовий до співпраці, до якихось наступних етапів. Мені здається, було взаємне задоволення – і Олексія, і колективу», – прокоментував Олександр Бутко.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Олексія Семенова.

Нагадаємо, 9 січня генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов в своєму фейсбуці заявив, що залишає канал разом з двома ведучими – Матвієм Ганапольським і Євгенієм Кисельовим. З власником каналу Євгеном Мураєвим тоді не вдалося зв'язатися, а Олексій Семенов утримувався від коментарів, повідомивши, що «перебуває в переговорному процесі». На ринку виникло кілька версій того, куди йде Семенов – джерела «ДМ» повідомили, що це буде телеканал «Тоніс». Існує також кілька версій того, хто буде інвестувати в цей канал: називалися люди, наближені до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, або близькі до Президента Петра Порошенка, третя версія припускає участь у цьому проекті народного депутата Віталія Хомутинніка.

Нагадаємо також, що в раніше в ЗМІ телеканал «Тоніс» часто пов'язували з сином колишнього президента Януковича Олександром. Минулого року телеканал змінив структуру власності, і по суті, викупив сам себе у власника, чеського громадянина Петра Зікі. Тепер, відповідно до закону, телеканал повинен протягом року продати викуплену у попереднього власника частку.

На фото – Олександр Бутко

Фото: Павло Довгань

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY