detector.media
10.03.2017 11:40
З ранкових ефірів каналу «Україна» пішов ведучий Володимир Остапчук
З ранкових ефірів каналу «Україна» пішов ведучий Володимир Остапчук
Телеведучий програми «Ранок з Україною» Володимир Остапчук звільнився. З 20 березня Компанію Миколі Матросову складе телеведуча Ірина Волкова.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як зазначено, за рік роботи у проекті Остапчук провів 150 прямих ефірів «Ранку з Україною». В рамках програм телеведучий також провів 4 спецпроекти – 2 марафони, присвячені 8 березня, а також спеціальні випуски до Дня захисника і Дня Незалежності України.

 «Пам'ятаю, ми ретельно готувалися до марафону до Дня Незалежності, який вирішили провести на відкритому майданчику з прекрасним видом на Київ. І ось з самого ранку, 24 серпня, починає йти жахливий дощ, а ми всі такі красиві, напомаджені. Загалом, першу половину ефіру мені довелося боротися зі своїм неслухняним чубчиком, який через сильний вітер просто жив своїм життям, – пригадав Остапчук. – У результаті мені на волосся нанесли таку кількість фіксуючих засобів, що в мене було враження, ніби голову залили будівельної пінкою».

До творчої команди оновленого «Ранку з Україною» Володимир Остапчук приєднався на початку 2016 року.

Як писав «Детектор медіа», з 14 лютого відбувся ребрендинг програми «События», яка виходила на каналі «Україна». Інформаційний контент телеканалу, газета «Сегодня» та сайт Сегодня.ua об'єднані в спільний інформаційний бренд «Сьогодні».

Нагадаємо, з 14 грудня 2016 року інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» очолив медіаменеджер Олексій Мустафін.

На фото - Володимир Остапчук

Фото: прес служба каналу «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY