detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
10.03.2017 12:25
В Україні з'явилося нове аналітичне медіа
В Україні з'явилося нове аналітичне медіа
У грудні 2016 року зареєстровано аналітично-інформаційний інтернет-ресурс Short.media, головним редактором якого стала журналістка Євгенія Мотрич

Цю інформацію Євгенія Мотрич підтвердила «Детектору медіа».

«Short.media – альтернативне медіа, новий формат аналітики. Створюємо контент для людей дії. Наша аудиторія – амбіційні, зайняті справами люди, яким важливо швидко отримувати якісний контент. Коротко і по суті. Статтю ділимо максимально на сім блоків, в яких має бути не більше 400-та знаків. Кожен блок автономна частина "пазлу", якою можна поділитися в соцмережах», – розказала вона.

Євгенія Мотрич також залишається журналісткою каналу СТБ.

«Так, на СТБ я залишаюся кореспондентом в декретній відпустці. Там були не проти, аби я у свій вільний час займалась чимось новим. В цьому проекті я на громадських засадах. Це  для мене можливість розвиватись в іншому напрямку і здобувати новий досвід», - сказала журналістка.

У розділі «Редакційна політика» на сайті зазначено, що кожен може висловити свою думку у коментарях до статей.

У редакції працюють 9 журналістів, серед яких головний редактор Євгенія Мотрич і 8 авторів розділів: «Політика», «Життя», «Інновації», «Здоров’я», «Освіта», «Репутація», «Мандри».

Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Інформаційне агентство «Шорт.Медіа» є Грицький Сергій Володимирович. Ця інформація є у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб значиться. Медіа зареєстровано 16 грудня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY