detector.media
02.03.2017 17:15
Агентство MediaHead залишає CMS Group – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital
Агентство MediaHead залишає CMS Group  – водночас до холдингу приєднується Sigma Digital
Український рекламно-комунікаційний холдинг CMS Group оголосив, що з лютого 2017 року до медійного агентства Maxus Sigma холдингу приєдналася діджитал-команда Sigma Digital на чолі з Юрієм Блоцький, який раніше очолював агентство Advance Digital в рамках групи «АДВ Україна». Одночасно CMS Group повідомляє про вихід з холдингу агентства MediaHead.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби холдингу.

Керуючий партнер CMS Group Олександр Горлов зазначив, що на ринку все більше проявляється тренд взаємної інтеграції традиційних і цифрових медіа.

«І це не тільки питання "синхронізації" каналів комунікації, а й перенесення онлайн підходів до планування традиційних ЗМІ. Наприклад, клієнти все більше цікавляться можливістю застосування CPA-моделей до ТБ-реклами. Тому, ми вирішили різко посилити Maxus Sigma, додавши до неї новий підрозділ Sigma Digital. Водночас є маса клієнтів, яким цікаві медіапланування та покупки тільки в Інтернеті. Тому Sigma Digital буде функціонувати як повноцінне самостійне медіа агентство», - сказав він.

Плани агентства Sigma Digital на найближчі півроку: привнести ще більше data в свій продукт, продовжити подальшу оцифровку досвіду команди і перетворення його в експертизу.

«Наш головний партнер в групі - агентство Maxus Sigma, і у нас є серйозні спільні плани, як з розвитку digital як частини комунікаційної стратегії клієнтів, так і по злиттю досвіду для розвитку digital як нашої спільної експертизи. Надалі ми також розраховуємо попрацювати одним фронтом з колегами по холдингу з Tabasco і Full Contact», - сказав Юрій Блоцький, мanaging рartner Sigma Digital.

Ігор Потієвський, мanaging рartner агентства MediaHead, яке залишає холдинг, зазначив що за п’ять ріків роботи агентства в холдингу CMS Group було реалізувано понад 100 складних проектів, як онлайн, так і офлайн.

«Основне завдання для агентства зараз - це подальший розвиток і розширення нашої експертизи в маркетингових комунікаціях на медіаринку. Ми наближаємося до моделі бізнесу, яка буде більше схожа на консалтинг, ніж на звичну модель діджитал-агентства», - сказав Ігор Потієвський.

Нагадаємо, за даними дослідження Інтертен Асоціації України (ІнАУ), обсяг ринку медійної інтернет-реклами України за 2016 рік склав 1784 млн. грн., що на 38% перевищує аналогічний показник 2015 року . Частка прямих продажів на цьому ринку склала 47%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY