detector.media
28.02.2017 19:05
Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру
Нападнику на журналістів телеканалу ZIК повідомлено про підозру
Прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів знімальної групи телеканалу ZIK. У справі оголошено про підозру Олегу Поліщуку. 10 лютого обвинувальний акт зі звинуваченнями передано до суду.

Про це у відповідь на інформаційний запит інформаційного агентства ZIK повідомила прес-служба прокуратури Київської області, повідомляється на сайті телеканалу.

Зокрема, у відповіді прокуратури сказано, що «досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12015110200001588 за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів, завершено».

«В рамках розслідування вказаного кримінального провадження повідомлено про підозру Поліщуку О.І. За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за звинуваченням Поліщука О.І. за ч. 1 ст. 171 та ч. 2 ст. 186 КК України, 10.02.2017 року направлено до суду для розгляду по суті», – йдеться у відповіді прокуратури.

Києво-Святошинський районний суд Київської області призначив засідання на 2 березня 2017 року.

Інформаційне агентство нагадує, що 28 квітня біля будинку екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря невідомі напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Нападники побили оператора, розтрощили техніку та втекли з місця інциденту. В ході розслідування було виявлено, що серед нападників був Олег Поліщук, зять екс-заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря.

Крім того, на початку лютого на знімальну групу телеканалу ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні (Київська область).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY