detector.media
17.02.2017 19:25
Митрополит Антоній закликає молодь не цікавитись смертельними інтернет-іграми
Митрополит Антоній закликає молодь не цікавитись смертельними інтернет-іграми
Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Антоній (Паканич) під час зустрічі з молоддю Бориспільської єпархії повідомив, що молодь повинна усвідомлювати небезпеку спілкування з людьми, які через інтернет-ігри спонукають до вчинків, які можуть привести до суїциду.

Про це повідомляє УНІАН.

Зокрема, владика Антоній прокоментував поширення в мережі смертельної підліткової гри, відомої під назвами «Синій кит», «Розбуди мене о 4.20» і закликав уникати найменшого цікавості щодо них.

«В інтернеті можна наштовхнутися на потік бруду. Себе треба обмежувати і берегти,  зазначив владика Антоній. - Не потрібно ставати егоцентристом. Важливо не перейти грань. В молодості людина робить відповідальний вибір - вибирає свою дорогу в житті. Важливо не зробити вчинки, після яких немає вороття».

Нагадаємо, зараз в соціальних мережах поширюється смертельна підліткова гра, яка доводить підлітків до суїциду.

Як писав «Детектор медіа», Департамент кіберполіції Національної поліції України повідомляв раніше про виявлення у соціальних мережах небезпечних груп, в яких дітей доводять до самогубства.

У 2017-му зросла кількість звернень на дитячу гарячу лінію, в яких батьки розповідали про лячні дописи їхніх дітей у соціальних мережах. Трапляються й випадки, коли дзвонять самі діти, розповідаючи у насмішкуватому стилі, що збираються вчинити самогубство.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY