detector.media
17.02.2017 09:00
Журналістку Золотухіну знову допитали в якості свідка – НСЖУ
Журналістку Золотухіну знову допитали в якості свідка – НСЖУ
Журналістку Інну Золотухіну учора допитали як свідка в судовому засіданні по справі невстановлених осіб в холдингу «Медіа Інвест Груп».

Про це повідомляє НСЖУ з посиланням на адвоката журналістки Віри Крат.

«Такий допит передбачений законом, зауважень у адвоката нема», – сказала захисник.

Нагадаємо, на попередньому допиті 30 січня у Інни Золотухіної взяли підписку про нерозголошення. А кількома днями раніше СБУ провела обшук у її найманій квартирі в Харкові та в будинку її хворої матері у Броварах. Про це журналістка розповідала в інтерв’ю «Детектор медіа».

Нагадаємо, що журнал «Весті.Репортер» вийшов 30 серпня 2013 року, його головним редактором став Іскандер Хісамов. У жовтні 2013 року він пішов із займаної посади, і головним редактором призначили Інну Золотухіну. Формально вона очолювала журнал до вересня 2014 року, проте фактично з березня 2014 року до офіційного відходу з посади головного редактора у вересні 2014 року, Золотухіна працювала військовим кореспондентом в анексованому Криму і в зоні АТО. Виконуючим обов'язки головного редактора, а потім і головним редактором журналу був Дмитро Люкайтіс, громадянин РФ, пізніше оголошений СБУ в розшук у цій справі. У жовтні 2015 року журнал припинив існування. Золотухіна написала книгу про анексію Криму і війні на Донбасі «Війна з перших днів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY