detector.media
14.02.2017 10:10
«Медіа Група Україна» запускає єдиний інформаційний мультиплатформовий бренд «Сьогодні»
«Медіа Група Україна» запускає єдиний інформаційний мультиплатформовий бренд «Сьогодні»
Вже з 14 лютого відбудеться ребрендинг програми «События», яка виходила на каналі «Україна». Інформаційний контент телеканалу, газета «Сегодня» та сайт Сегодня.ua будуть об'єднані в спільний інформаційний бренд «Сьогодні».

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба медіагрупи.

«Створення мультиплатформового новинного бренду "Сьогодні" –  це етапні зміни, до яких ми давно готувалися і цілеспрямовано йшли. Наше завдання –  донести глядачам і читачам необхідну їм інформацію оперативно і зручним для них каналом, відповідаючи при цьому за її якість. Саме тому було прийнято рішення про створення єдиного новинного бренду "Сьогодні"», –  прокоментував зміни директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

«Детектору медіа» уточнили, що програма «Сьогодні» замінить «События» та виходитиме українською крім випуску о 19:00. Програма «События недели» залишається на телеканалі «Україна».

 «У наш час стираються колись непорушні кордони між медіа. У сучасному світі споживач хоче отримувати інформацію в усіх формах: йому потрібні і тексти, і фото, і відео, і графіка. І використовувати всі медіа-канали - навіть одночасно. Новинний бренд "Сьогодні" вже давно комунікує зі своєю аудиторією не тільки через газету і сайт, але і через інші канали: соцмережі, YouTube. Тепер до них додається і телебачення. Це не тільки нові можливості для глядачів і читачів. Ми таким чином послідовно реалізуємо ідею новин 24/7 - на наше переконання, найбільш затребуваний інформаційний формат для сучасної України», – сказав Олексій Мустафін, генеральний продюсер інформаційного мовлення «Медіа Групи Україна». 

Для програми «Сьогодні» створена нова багатофункціональна студія.

Студія оснащена високоякісним технічним обладнанням, що дозволяє здійснювати одночасно включення з декількох майданчиків, а завдяки новим дизайнерським рішенням з'явиться можливість парного ведення і присутності відразу декількох гостей в кадрі.

Нагадаємо, з 14 грудня 2016 року інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» очолив медіаменеджер Олексій Мустафін.

Фото: прес-служба «Медіа Група Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY