detector.media
09.02.2017 18:07
Канал ZIK повідомляє про напад під час зйомок у Бориспільській лікарні
Канал ZIK повідомляє про напад під час зйомок у Бориспільській лікарні
На знімальну групу телеканалу ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні (Київська область), йдеться у повідомленні каналу.

Команда програми медичних розслідувань «Лікарські таємниці» каналу ZIK приїхала на вимогу породіль, які поскаржились, что начебто в пологовому відділенні від них вимагають платити.

За словами шеф-редакторки проекту Мар’яни Гайдучик, про свій візит знімальна група попередила, однак спершу вирішила поспілкуватись не з головним лікарем, а з жінками, які поскаржились журналістам. Як стверджує канал, коли знімальна група ZIK зайшла у пологове відділення, з’явився завідувач Михайло Чубай, який нібито перешкоджав роботі журналістів, шарпав їх за одяг і побив техніку.

Знімальна група телеканалу звернулася до Бориспільському райвідділу поліції.

Шеф-редактор «Лікарських таємниць» повідомила, що справу внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Як повідомила керівник відділу соціальних проектів телеканалу ZIK Ольга Мовчан, за рік роботи та 38 програм, що вийшли в ефір, - це перший напад на знімальну групу. До того на адресу журналістів-розслідувачів лунали лише погрози.

«Детектор медіа» надасть можливість керівництву Бориспільської центральної районної лікарні надати свій коментар щодо інциденту.

Нагадаємо, 29 жовтня 2016 року на телеканалі ZIK вийшов перший випуск програми «Злодії в законі» з ведучим Володимиром Бойком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY