detector.media
03.02.2017 19:26
Фільм «Сторожова застава» виходить у прокат 12 жовтня
Фільм «Сторожова застава» виходить у прокат 12 жовтня
Український повнометражний фільм- фентезі Юрія Ковальова «Сторожова застава» вийде в український кінопрокат 12 жовтня 2017 року. Дистриб’ютором фільму стане компанія Ukrainian Film Distribution.

Про це повідомляє сайт Національної спілки кінематографістів України (НСКУ) з посиланням на  репертуарний план компанії Ukrainian Film Distribution.

Раніше «Сторожову заставу» мала випускати у кінопрокат компанія B&H Film Distribution. Було заявлено, що стрічка з’явиться у кінотеатрах 22 грудня 2016 року. Однак строки виробництва фільму були продовжені через велику кількість спецефектів.

Перший трейлер «Сторожової застави» був поширений 10 січня 2017 року. Відтоді, станом на 3 лютого, у Youtube його подивилися понад 295 тисяч осіб.

Нагадаємо,  «Сторожову заставу» знято за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Виробництво фільму здійснює кіностудія Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Над створенням СGI і VFX ефектів працює українська студія Postmodern, яка входить до складу Film.ua Group. Film.ua Group також займається дистрибуцією стрічки та здійснює піар-супровід.

Співпродюсером першого українського фентезі про супергероїв «Сторожова застава»  став Новий канал. Водночас група StarLightMedia намагатиметься залучити рекламодавців за допомогою продакт-плейсменту.

Раніше Film.ua Group повідомляла про продаж прав на показ «Сторожової застави» до Японії.

У березні представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

За результатами щорічного American Film Market права на показ фентезі «Сторожова застава» були продані у Китай.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY