detector.media
03.02.2017 12:50
Прес-центр штабу АТО нагадав журналістам про шоломи та бронежилети
Прес-центр штабу АТО нагадав журналістам про шоломи та бронежилети
Прес-центр штабу АТО просить журналістів дотримуватися заходів безпеки, заздалегідь повідомляти про маршрути руху та мати при собі шоломи і бронежилети.

Звернення опубліковане на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

«У зв’язку з посиленням обстрілів позицій українських військ та населених пунктів російсько-окупаційними військами, просимо представників вітчизняних та закордонних засобів масової інформації, що перебувають поблизу лінії зіткнення, дотримуватися заходів безпеки та заздалегідь повідомляти про маршрути руху. Нагадуємо про необхідність мати при собі засоби індивідуального захисту (шолом та бронежилет із відповідним маркуванням “Преса”)», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, увечері 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя отримав іноземний фотожурналіст Крістофер Нанн. Він перебуває в дніпровській лікарні ім. Мечникова, де лікарі намагаються врятувати йому зір.

Раніше, 31 січня, знімальна група телеканалу «Інтер» (журналістка Ірина Баглай) потрапила під обстріл у житловому кварталі Авдіївки під час зйомки сюжету. При цьому журналістка була без шолому та бронежилета. Ірина Баглай пояснила, що хотіла показти в сюжеті, як живуть люди в Авдіївці без броні та захисту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY