detector.media
02.02.2017 17:21
У Вінниці на журналістку під час зйомки напала псевдо-жебрачка (ВІДЕО)
У Вінниці на журналістку під час зйомки напала псевдо-жебрачка (ВІДЕО)
Журналістка інтернет-видання «Вінниця.info» отримала погрози від псевдо-жебрачки під час зйомки на вулиці Вінниці. Із заявою про погрози та перешкоджання професійній діяльності журналістка звернулась до поліції.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Напад на журналістку  інтернет-видання «Вінниця.info» Аріну Кантоністову  стався біля ринку «Урожай». Під час підготовки матеріалу про шахраїв, які обдурюють вінничан, перевдягаючись літніми жебраками, на неї напала молода жінка.

«Коли журналістка сказала “бабусі”, щоб та віддала гроші дівчині, які та кілька хвилин тому їх дала, думаючи, що то немічна людина, шахрайка з лайкою і кулаками кинулась на журналістку. Її стримав представник патрульної поліції. Після цього молода жінка пішла до підземного переходу, де перевдягнулась та попрямувала в невідомому напрямку», - повідомляє «Вінниця.info».

Журналістка звернулась із заявою до поліції.

Зараз правоохоронці шукають кривдницю журналістки і організаторів жебрацьких турів, повідомляє телеканал «ВІТА», який підготував сюжет про напад на співробітницю ЗМІ.

Начальник вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк повідомив телеканалу, що за даним фактом було відкрите кримінальне провадження.  

Нагадаємо, у січні стало відомо, що Дмитро Руденко рекомендований конкурсною комісією до призначення на посаду глави Одеського теруправління Національного антикорупційного бюро України. За даними ЗМІ, він, перебуваючи на посаді начальника відділу слідчого управління УМВС України у Вінницькій області, брав участь у кримінальному переслідуванні правозахисника, журналіста Дмитра Гройсмана у так званій «порносправі».

Фото, відео: «ВІТА»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY