detector.media
01.02.2017 18:35
Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод
Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод
Євген Лященко залишиться директором холдингу «Медіа Група Україна»

З 1 лютого 2017 року Вікторія Корогод стала керівником ТРК «Україна» - компанії, яка володіє ліцензіями майже всіх телеканалів холдингу «Медіа Група Україна»: «Україна», НЛО TV, «Індиго TV», «Футбол 1», «Футбол 2» і «Донбас». Про це повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».

Євген Лященко, який дотепер поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна», зосередиться на стратегічному управлінні медіахолдингом «Медіа Група Україна».

Як уточнили в прес-службі «Медіа Групи Україна» Іван Букреєв залишається директором департаменту нішевих каналів холдингу (НЛО TV та «Індиго TV»), а Олександр Денисов – директором департаменту спортивних каналів холдингу («Футбол 1» і «Футбол 2»).

Вікторія Корогод працювала фінансовим директором на різних українських телеканалах. До команди ТРК «Україна» приєдналася у 2012 році, зайнявши посаду фінансового директора. З 2014 року стала операційним директором ТРК «Україна».

«За час роботи в Медіа Групі Україна Вікторія Корогод зарекомендувала себе як досвідчений управлінець високого рівня, справжній професіонал своєї справи і надійний член команди. З гордістю можу сказати, що Вікторія - директор, який виріс всередині нашої команди та знає всю систему роботи каналу “Україна”  і нашої ефірної групи в найдрібніших подробицях. Але, що особливо важливо для керівника такого рівня, Вікторію відрізняють не тільки сильні професійні навички і стратегічний підхід у роботі, а й уміння працювати з креативною командою, мотивувати співробітників на нові досягнення», - прокоментував Євген Лященко.

Вікторія Корогод повідомила, що ТРК «Україна» розвиватиме власне виробництво: «Ще кілька років тому ми зробили стратегічний вибір - розвивати власне виробництво, і продовжуємо впевнено рухатися в цьому напрямку, розвиваючи інформаційне мовлення, форматні продукти та телесеріальне виробництво. Звичайно ж, все це було б неможливо без найціннішого, що є на нашому каналі - це співробітники. Ми зробимо все для того, щоб кожен з них пишався тим, що працює в найбільш згуртованій і творчій команді».

Нагадаємо, що 14 грудня 2016 року Олексій Мустафін став генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY