detector.media
26.01.2017 15:17
СТБ закриває «Танцюють всі!» та повідомляє про майбутні зміни у сітці осіннього сезону
СТБ закриває «Танцюють всі!» та повідомляє про майбутні зміни у сітці осіннього сезону
Телеканал СТБ офіційно повідомив, що завершує виробництво національного талант-шоу «Танцюють всі!». Дев'ятий сезон проекту, фінал якого відбувся 30 грудня 2016 року, був останній

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Цю інформацію «Детектору медіа» також підтвердив генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський. Однак причину не назвав.

В прес-службі телеканалу «Детектору медіа» повідомили, що таке рішення було плановим.

«Рішення пов'язане із запланованими змінами в сітці осіннього сезону СТБ, про які ми повідомимо додатково», – зазначили на телеканалі.

«Ми вдячні команді «Танцюють всі!» І членам журі за віддачу і професіоналізм, з якими вони працювали над цим складним, але дуже красивим шоу. За дев'ять років колеги відкрили неймовірну кількість талановитих хореографів і танцівників; зуміли змінити обличчя сучасної української хореографії та закохати в неї українців, створивши танцювальну моду в нашій країні. Разом з проектом виросло нове покоління, для якого танці стали сенсом життя і навіть професією. Також ми вдячні нашим незмінним ведучим Лілії Ребрик і Дмитру Танковичу, які віддали «Танцюють всі!» Частинку своєї душі», - цитує коментар Бородянського прес-служба телеканалу.

Зазначимо, перший сезон шоу «Танцюють всі!» стартував в ефірі СТБ 12 вересня 2008 року. Шоу створювало ТО Наталії Франчук.

Як нагадує прес-служба, проект «Танцюють всі!» став володарем телевізійної премії країни «Телетріумф» в декількох номінаціях з 2010 по 2013 роки.

Фото: прес-служба СТБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY