detector.media
25.01.2017 12:48
«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим
«2+2» покаже прем’єру гостросюжетного серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим
6 лютого в ефірі телеканалу 2+2 відбудеться прем’єра кримінального серіалу «Одинак» з Олексієм Горбуновим у головній ролі.

Дія нового серіалу розгортається в Одесі. Герой Олексія Горбунова – підполковник Гліб Мечников, керівник карного розшуку міста. Його філософія балансує на межі добра і зла. Він живе за принципом: «Закон – це я. Це моє місто і мої бандити». Гліб Мечников – жорсткий, розумний, принциповий та вольовий оперативник, що звик «контролювати місто» й вирішувати всі проблеми сам. Єдина людина, поруч з якою герой Олексія Горбунова може бути вразливим і зворушливим, – його шістнадцятирічна донька Христина (Ванда Конісевич), яку він також виховує сам.

«Я сподіваюсь, що я зіграв такого опера, якому глядачі будуть співпереживати. Мій герой – це такий чесний  слідчий-оперативник, який бореться з усіма. І зі своїми колегами-хабарниками, і з бандюками, і з системою продажною. Він руйнує все дощенту. І робить це дуже ефективно і дуже ефектно. Тому у нас в серіалі багато стрілянини, сутичок, вибухів, гонитви на автівках. Мечников, дійсно, наче камікадзе, що обрав шлях воїна, і внього є сила духу йти цим шляхом. Він живе заради роботи і заради доньки. Для нього донька – єдине світле місце в душі і серці. А все інше – вічна й непримирима боротьба зі злом. Тому він і одинак», – поділився враженнями від ролі народний артист України Олексій Горбунов.

«Прем’єрою «Одинака» телеканал 2+2 презентує у своєму ефірі нову лінійку гостросюжетних українських серіалів як власного виробництва, так і виробництва інших вітчизняних продакшинів. Загалом навесні наших глядачів чекають ще кілька прем’єр, в яких буде вдосталь заплутаних злочинів, покарання винних, тотальної війни з криміналом та корупцією», – поділилась планами виконавчий продюсер 2+2  Оксана Янко-Коваленко.

У головних ролях «Одинака» також знялись: Микола Боклан, Андрій Стоянов, Ірина Єфремова, Ванда Конісевич, Аліса Тункевич. В ролі хазяйки мережі спа-салонів Ольги Рухлецької– Ольга Сумська. Режисер: Віктор Конісевич. Автор ідеї: Валентин Опалєв.Зйомки серіали відбувались в Одесі та Києві. Музику до нового серіалу написав композитор Сергій Вусик, текст пісні «Одинак» – лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Прем’єра серіалу «Одинак» на каналі 2+2 відбудеться у понеділок, 6 лютого. Серіал виходитиме з понеділка по четвер. Хронометраж серії: 45 хвилин. Кількість епізодів: 16. Виробництво: «Київтелефільм».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY