detector.media
20.01.2017 12:23
16-17 лютого - семінар в Одесі «Як писати про судову реформу»
16-17 лютого - семінар в Одесі «Як писати про судову реформу»
Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу проведе дводенний тренінг для журналістів в Одесі.

Мета тренінгів – підвищити якість журналістських матеріалів із висвітлення конфліктів, питань ВПО, адміністративної та судової реформ.

Тренери:

Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор,  завідувач кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, президент Академії української преси. Автор і співавтор понад 300 наукових робіт, зокрема 28 монографій, 6 підручників і 15 посібників, 45 брошур.

Маркіян Галабала – заступник Голови Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції, адвокат, керуючий Адвокатським бюро Маркіяна Галабали.

Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

Заявку на семінар заповнити тут.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Інформацію щодо участі очікуйте за тиждень до дати проведення тренінгу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY