detector.media
16.01.2017 10:31
Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK
Ольга Бенеда звільнилася з посади генпродюсера ZIK
Ольга Бенеда пішла з посади генерального продюсера телеканалу ZIK

Про це вона написала в суботу, 14 січня, на своїй сторінці у Facebook.

«Позаду яскравий креативний насичений екстремальний період медійної епопеї під назвою телеканал ZIK. Хто мав нагоду творити зі мною знає, що моє кредо – це віра в те, що ніщо не варте без індивідуального таланту кожної окремо взятої особистості, яка рухає медійні кораблі. Залізо, грошові знаки, площі, технології обезцінюються, якщо не вірити в силу генерації ідей та здатність творити, не розвивати їх та не цінувати. Тому найкраще, з чим я піду далі – це унікальний досвід людських стосунків, історія спільних професійних маленьких і великих перемог», зокрема, написала Ольга Бенеда.

За даними джерел «Детектора медіа», Ольга Бенеда залишила канал ZIK ще восени, невдовзі після презентації нового сезону каналу.

У піар-відділі каналу ZIK повідомили, що пані Бенеда пішла з каналу за спільними домовленостями сторін. Інших причин канал не називає.

Найближчими днями піар-відділ ZIK обіцяє надати повнішу інформацію щодо кадрових змін.

Ольга Бенеда стала виконувачем обовязків генерального продюсера ZIK у червні 2016 року, після звільнення Світлани Коляди. Невдовзі вона була призначена генеральним продюсером. До цього вона очолювала на каналі ZIK департамент журналістських розслідувань.

На фото - Ольга Бенеда

Фото: Facebook-сторінка Ольги Бенеди

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY