detector.media
11.01.2017 18:43
Обраний віце-президент США заявив, що компромат про спілкування Трампа з повіями у Москві - фейк
Обраний віце-президент США заявив, що компромат про спілкування Трампа з повіями у Москві - фейк
Обраний віце-президент США Майкл Пенс заявив, що звіт про стосунки керівників виборчої кампанії Дональда Трампа та російської влади, оприлюднений в середу, 11 січня в США, є неправдивим, і ЗМІ не мали морального права його публікувати.

Про це заявив на першій прес-конференції обраного президента Дональда Трампа в середу, 11 січня, передає «Європейська правда».

Майкл Пенс, що виступив перед виступом Дональда Трампа, наголосив, що є прибічником свободи слова, але не вважає публікацію цих даних проявом свободи слова.

«Разом зі свободою йде відповідальність. Безвідповідальне рішення про оприлюднення цього звіту може свідчити лише про упередженість», - заявив він, назвавши такими ЗМІ канал CNN та сайт BuzzFeed.

Оприлюднення ними документу  Майкл Пенс вважає «спробами окремих ключових ЗМІ делегітимізувати ці вибори».

«Американський народ втомився від цих спроб», - додав майбутній віце-президент.

Наразі у США проходить перша прес-конференція обраного президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, сайт BuzzFeed опублікував доповідь, в якій містяться компрометуючі дані щодо обраного президента США Дональда Трампа.

Документ заснований на даних колишнього співробітника спецслужб, який стежив за Трампом під час його візиту до Москви в 2013 році. Зокрема у доповіді стверджується, що російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував секс-працівниць.

У врізі до публікації BuzzFeed зазначає, що інформація в доповіді є непідтвердженою, і звіт містить помилки. 

CNN опублікував новину про те, що із секретною доповіддю були ознайомлені президент Барак Обама та обраний президент Дональд Трамп, та що у ній містилась компрометуюча інформація. 

На фото - Дональд Трамп

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY