detector.media
09.01.2017 10:46
У Лос-Анджелесі вручили нагороди цьогорічної кінопремії «Золотий глобус»
У Лос-Анджелесі вручили нагороди цьогорічної кінопремії «Золотий глобус»
8 січня у Лос-Анджелесі (США) пройшла 74-а церемонія вручення кінонагороди «Золотий глобус». Тріумфатором стала трагікомедія «Ла-Ла Ленд», що отримала 7 нагород.

Про це повідомляє Ліга.net.

Режисер фільму «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл отримав нагороду за кращу режисуру і сценарій. Актор Райан Гослінг отримав нагороду в номінації «кращий актор в комедії або мюзиклі» за роль в цьому фільмі. Його напарниця по фільму Емма Стоун отримала Золотий глобус як «краща актриса комедії або мюзиклу». Американський композитор Джастін Гурвіц отримав два «Золотих глобуси» за музику до «Ла-Ла Ленд» і пісню City Of Stars до цього ж фільму. Фільм «Ла-Ла Ленд» також виграв в номінації «краща комедія або мюзикл».

Кращим драматичним фільмом визнано «Місячне світло» Баррі Дженкінса. Кейсі Афлек отримав «Золотий глобус» за кращу роль в драматичному фільмі «Манчестер біля моря».

«Золотий глобус» за кращу роль другого плану у фільмі «Огорожі» Дензела Вашингтона отримала актриса Віола Девіс. Фільм розповідає про расизм в США в 1950-х роках. Британець Аарон Тейлор-Джонсон отримав нагороду за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Під покровом ночі».

«Золотий глобус» за кращий фільм іноземною мовою отримав трилер «Вона» Пола Верховена, що оповідає про парижанку, яка хоче помститися своєму гвалтівнику. Головну роль у фільмі зіграла французька актриса Ізабель Юппер, яка отримала «Золотий глобус» за кращу жіночу роль у драматичному фільмі.

Кращим анімаційним фільмом визнано творіння Walt Disney «Зверополіс».

Кращим драматичним серіалом визнано «Корона», що розповідає про долю Єлизавети II з моменту її весілля в 1947 році. Клер Фой за виконання ролі молодої королеви отримала «Золотий глобус» у номінації краща жіноча роль в драматичному серіалі.

«Золотий глобус» за кращий комедійний серіал отримав «Атланта». Нагороду за кращий міні-серіал отримав проект «Народ проти О. Дж. Сімпсона. Американська історія злочинів».

Меріл Стріп отримала «Золотий глобус» за досягнення в кінематографі.

На фото - тріумф «Ла-Ла Ленд»

Фото: ЕРА

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY