detector.media
05.01.2017 12:00
Медіагрупи запустили сайт, де зібрані дані про провайдерів, які підписали з ними угоди
Медіагрупи запустили сайт, де зібрані дані про провайдерів, які підписали з ними угоди
Українські медіагрупи розробили сайт TeleMaster, завдяки якому можна знайти провайдера, який показує українські канали в будь-якому місті країни

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

«Знайти в своєму місті провайдера, який показує українські канали, можна за допомогою сайту TeleMaster», - йдеться у прес-релізі групи.

Наприклад, на сайті міститься інформація про 20 провайдерів Києва, які уклали угоди з українськими медіагрупами. Зокрема, зазначена назва провайдера, контактний телефон та посилання на його сайт.

Таку саму інформацію можна знайти по будь-якому місту України, скориставшись розділом «Знайти провайдера».

Нагадаємо, запуск такого сайту анонсував директор зі стратегічного розвитку групи StarLightMedia Федір Гречанінов на прес-конференції перед новим роком.

1 січня 2017 року набув чинності закон про зміну складу універсальної програмної послуги (УПП). Згідно з ним, до складу УПП входять телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали вилучаються зі складу УПП та переходять до договірних відносин з провайдерами.

30 грудня компанія-оператор послуг «Воля» заявила про досягнення домовленості про ретрансляцію з усіма медіагрупами України.

31 грудня директор українського провайдера «Ланет» Мар’ян Івасюк заявив, що його компанія домовилася з медіагрупами щодо продовження трансляції їх телеканалів після вступу в дію з 1 січня 2017 року норм щодо скорочення складу універсальної програмної послуги (УПП). Водночас, за його словами, у кабельній мережі «Ланету» будуть ретранслюватись канали тільки трьох з чотирьох найбільших в Україні медіагруп. Поза межами угоди залишилася Inter Media Group.

4 січня «1+1 медіа» повідомила, що близько 95% кабельних операторів переуклали договори про співпрацю з групою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY