detector.media
04.01.2017 12:11
«Крим.Реалії» зняв документальний фільм про юну кримську піаністку
«Крим.Реалії» зняв документальний фільм про юну кримську піаністку
Команда проекту «Крим.Реалії» завершила зйомку документального 25-хвилинного фільму про творчість, особистісне зростання та життя сім'ї юної кримської піаністки Христини Михайліченко. Благодійна презентація запланована на кінець січня 2017 року.

Про це розповіла продюсер телевізійних проектів «Крим.Реалії» Катерина Некреча, пише видання.

Зйомки фільму проходили кілька місяців, команда працювала з дівчинкою вдома і на репетиціях, у школі і на концертах.

«Вона настільки захоплена своєю справою, своєю творчістю, що добровільно за власним бажанням займається мінімум чотири години на день музикою, крім всіх уроків і репетицій. Вона хоче нести в цей світ реальну живу красиву музику, вона не любить фонограм. Тіна відмовилася від участі в ТВ-шоу, яке могло принести їй величезну популярність, але зобов'язувало працювати з фонограмою, вона такого не сприймає, їй довелося б переступити через себе», – розказала пані Некреча.

Як повідомляє «Крим.Реалії», сім'я Христини Михайліченко переїхала в Київську область з анексованого Росією Криму. Свій перший великий конкурс Христина виграла у п'ять років. У січні 2015 року дівчинка виграла престижний міжнародний конкурс піаністів у Голландії.

Нагадаємо, влітку 2016-го українці зняли фільм про лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва. Прем'єра відбулася у Києві 28 жовтня.

На фото - Христина Михайліченко

Фото: «Крим.Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY