detector.media
30.12.2016 17:11
Телеканал UBR вже звернувся до Нацради із заявою про анулювання ліцензії
Телеканал UBR вже звернувся до Нацради із заявою про анулювання ліцензії
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заявляє, що канал UBR вже звернувся до регулятора з проханням анулювати ліценцію на супутникове мовлення. Раніше медіахолдинг «Вести Украина», якому належить UBR, повідомив про закриття телеканалу.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на відповідь Нацради на запит.

«29 грудня 2016 року Національна рада отримала офіційне звернення директора ТОВ "ЄС Продакшен груп" (юридична особа каналу UBR. – Ред.) Юрія Кундоса із проханням розглянути клопотання щодо анулювання ліцензії на супутникове мовлення телеканалу UBR на підставі статей 37 і 52 Закону України "Про телебачення і радіомовлення"», - повідомляє Нацрада.

ТОВ «ЄС Продакшен групп» також поінформувало регулятора про припинення мовлення каналу UBR з 1 січня 2017 року.

«Згідно з поданими документами Національна рада розгляне заяву компанії  у визначені терміни на своєму засідання та ухвалить відповідне рішення», - додали у Нацраді.

Нагадаємо, 28 грудня стало відомо, що з 1 січня 2017 року телеканал UBR припиняє мовлення. Зазначимо, телеканал входить до медіахолдингу «Вести Украина», власником якого ЗМІ називають Олександра Клименка.

29 грудня медіахолдинг «Вести Украина» повідомив, що прийняв рішення припинити мовлення телеканалу UBR через економічну ситуацію в Україні, «упередженість до ліцензійних активів холдингу» та «необгрунтовані претензії Нацради».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY