detector.media
20.12.2016 13:11
У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою
У квітні Новий канал запускає реаліті з Наталею Кудряшовою
«Ревізор: Магазини» – таку назву матиме проект, старт якого намічений на квітень 2017 року

Що треба знати про новий проект?

 «Ревізор: Магазини» – це спін-оф (телепередача, похідна від вже існуючого успішного проекту) «Ревізора». Та у приціл нового соціального реаліті потраплять тільки супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та будь-які інші місця торгівлі, зокрема й нелегальні. Команда ретельно огляне і покаже глядачам торговий зал, виробничий цех, якщо такий є, і складські приміщення торгової точки. Претендуючи на нагороду, заклад має будуть пройти перевірку за кількома критеріями, наприклад, маркування, некондиційний товар, температурний режим, чистота, персонал та інші...

Всесвіт «Ревізора» розширюється

- «Ревізор» – це вже давно не лише перевірки ресторанів і готелів, – розповідає керівник творчого об'єднання Вікторія Бурдукова. – Наш проект живе, розвивається і розширюється... Лише цього року ми перевіряли супермаркети, ринки, дороги, пляжі і навіть яхту. Та є сфери, які хочеться копнути глибше. А коли в поле зору потрапляє фахівець відповідного профілю – бінго – народжується новий проект «Ревізор: Магазини».

У чому різниця?

«Ревізор» також перевіряв супермаркети, так у чому ж різниця? Різниця в тому, що «Ревізор: Магазини» буде підходити до перевірки супермаркетів, магазинів, ринків і навіть ярмарків більш системно. Перевіряти не один магазин у місті, а кілька торгових локацій, даючи глядачам відповідь, де безпечно купувати продукти, а де отоварюватися не варто.

«Ревізор: Магазини» – це не заміна «Ревізора».

«Ревізор» з новим обличчям (нагадаємо, команда в активному пошуку нового ведучого) вийде восени наступного року. А вже з квітня 2017 року глядач зможе оцінити нову програму «Ревізор: Магазини» і Наталію Кудряшову в ролі її ведучої.

- Я знаю всі секрети роботи магазинів зсередини, адже пройшла шлях від касира до директора супермаркету, – розповідає Наталя. – І готова показати українцям всю правду про те, що ж діється «за лаштунками», щоб уберегти їх від неякісної продукції та поганого сервісу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY