detector.media
20.12.2016 12:42
Російський блогер Сотнік запускає нову аналітичну програму
Російський блогер Сотнік запускає нову аналітичну програму
Російський журналіст Олександр Сотнік, який через численні погрози переховувався у Грузії, повернувся до Москви та анонсував запуск нового проекту «Чорний ящик»

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Отже, 26 грудня, незадовго до Нового року вийде наша перша (пілотна) аналітична програма "Чорний ящик". Зрозуміло, будемо говорити про підсумки року, що минає 2016 року. Про зовнішньополітичні успіхи і провали, внутрішній політиці, про медіа та суспільстві. Провідні експерти висловлять свою думку, а ми, як творці програми, постараємося все об'єктивно підсумувати», – написав блогер.

Сотнік зазначив, що робота над програмою вже розпочалась.

«Буде інформативно і цікаво. Ми довго думали і готувалися, і 26-го постараємося вас не розчарувати», – додав він.

Зазначимо, Олександр Сотнік майже 5 років випускає суспільно політичну програму SotnikTV, відому критичними висловлюваннями на адресу російської влади.

Нагадаємо, російський журналіст Олександр Сотнік виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Згодом стало відомо, що і в Грузії журналісту продовжують надходити погрози, але Сотнік повідомив, що політичного притулку не проситиме. Наприкінці жовтня Сотнікузнову почали погрожувати. Цього разу -убивстом. 

17 листопада стало відомо, що за адресу, де проживає Сотнік, злочинці пропонували 5 тис доларів США.

«Детектору медіа» Сотнік повідомив, що 17 грудня повернувся до Москви.

Фото: Facebook Сотніка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY