detector.media
19.12.2016 15:00
3D-мультфільм «Викрадена принцеса» вийде у кінотеатрах у 2018 році
3D-мультфільм «Викрадена принцеса» вийде у кінотеатрах у 2018 році
Повнометражний анімаційний 3D-мультфільм «Викрадена принцеса» вийде в український прокат 7 березня 2018 року. Дату було оголошено на «Зимовому кіноринку» Одеського міжнародного кінофестивалю на презентації компанії Ukrainian Film Distribution, яка стане дистриб’ютором мультфільму.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

«Викрадена принцеса» - пригодницький казковий повнометражний мультфільм для сімейної аудиторії виробництва українскьої студії Animagrad (FILM.UA Group).

«Яскрава 3D анімація, комічні персонажі й пригодницький драйв сподобаються малюкам, в той час як дорослі оцінять дотепні жарти й оригінальний саундтрек»,  – йдеться в рлізі.

Повнометражний 3D-анімаційний фільм «Викрадена принцеса» виробляється для українського та міжнародного ринку. В Україні реліз призначено на 7 березня 2018 року, дистриб’ютором фільму стане компанія UFD. Незабаром, 22 грудня відбудеться український реліз першого тизеру мультфільму.

Нагадаємо, за результатами щорічного American Film Market, права на показ анімаційного фільму «Вкрадена принцеса» виробництва Film.ua продані в дев'ять країн і регіонів: в Німеччину, Австрію, Швейцарію, Литву, Латвію, Естонію, Китай, країни Близького Сходу і Північної Африки.

5-6 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало контракти про надання державної фінансової підтримки у виробництві повнометражних анімаційних стрічок «Мавка. Лісова пісня», «Викрадена принцеса» («Руслан і Людмила»), повнометражних художніх фільмів «Тато мамин брат» і «Домашні ігри», а також короткометражних фільмів «Штангіст» та «Філіжанка по колу».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY