detector.media
14.12.2016 09:16
У США зняли фільм про українських хакерів, які закликають боротися із «путінським режимом»
У США зняли фільм про українських хакерів, які закликають боротися із «путінським режимом»
Американський продюсер, режисер і сценарист Адріян Городецький у США зняв повнометражний ігровий фільм «Ув’язни ведмедя» («Cage the Bear») про українських хакерів, що борються із Росією

Про це повідомляється на сайті Національної спілки кінематографістів України (НСКУ). 

«За сюжетом українські хакери, вдершись до кремлівської терористичної інформаційної мережі, викрадають з банківських рахунків гроші, призначені для найманців-терористів на Донбасі. Вони закликають усіх стати на боротьбу із путінським режимом. У відповідь ФСБ викрадає їхню подругу...», - йдеться у повідомленні.

У фільмі «Ув’язни ведмедя» знялися: Тарас Бурка, Марія Нестор, Дейв Вейдлер, Адріян Городецький та інші. Тривалість стрічки – 79 хвилин. Фільм знімала кінокомпанія «Telligys Productions». Бюджет стрічки – близько 35 тисяч доларів.

Прем’єра фільму відбулася 11 листопада на кінофестивалі у Редінгу (штат Пенсильванія, США).

 Нагадаємо, 29 листопада стало відомо, що хакери українського кіберальянсу зламали електронні скриньки російських військових на Донбасі.

Наприкінці вересня українська група хакерів опублікувала листи, які, як вони стверджують, мають стосунок до помічника російського президента Володимира Путіна Владислава Суркова. 3 листопада хакери повідомили про публікації нової частини зламаної пошти Суркова.

У разі автентичності листів підтвердиться втручання Кремля у внутрішні справи України, зокрема його роль у формуванні сепаратистських угруповань на Донбасі в 2014 році.

Служба безпеки України (СБУ) веде перевірку цих листів.

Фото: скріншот відео

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY