detector.media
11.12.2016 00:54
M1 Music Awards 2016 двічі відзначив Світлану Лободу
M1 Music Awards 2016 двічі відзначив Світлану Лободу
10 грудня у київському Палаці спорту відбулася церемонія нагородження премії M1 Music Awards 2016. Перемогу одразу в двох номінаціях – «Кліп року» і «Співачка року» – отримала Світлана Лобода

Загалом переможці розподілилися таким чином:

Кліп року: Loboda, «К черту любовь»

Співак року: Monatik

Гурт року: «Время и Стекло»

Співачка року: Loboda

Хіт року: Потап і Настя, «Умамы»

Альтернатива: The Hardkiss

Проект року: Mozgi

Dance parade: A.Shine, It’s not over

«Золотий грамофон» (від «Русского радио – Украина»): Тіна Кароль, «Сдаться ты всегда успеешь»

Прорив року: Alekseev

Статуеткою за внесок у розвиток вітчизняного шоу-бізнесу відзначили Руслану.

Премію вручали другий рік поспіль. Паралельно велася пряма трансляція на каналі М1. Виступаючи зі сцени, переможці та запрошені співаки кілька разів наголошували на тому, що зараз український шоу-бізнес переживає підйом, українські виконавці знову, як і колись у 1990-х, починають збирати зали. І висловили сподівання, що наступного року премія матиме більше пісень українською.

Нагадаємо, 24 листопада відбувся перший етап вручення премії M1 Music Awards 2016, в рамках якого телеканал М1 визначив кращих професіоналів музичної індустрії. Зокрема, кращим продюсером було визнано Ігоря Тарнопольського (Джамала), кращим менеджементом - Mozgi Entertainment («Время и Стекло»), кращим кліпмейкером - Леоніда Колосовського («Время и Стекло» – «Навернопотомучто»).

У жовтні 2016 року генеральним директором ТОВ «Телеодин» – юридичної особи телеканалів М1 та М2 – був призначений Сергій Перцев, який з початку 2014 року обіймав посаду генерального продюсера, а до того був арт-директором цих каналів.

Раніше генеральним директором ТОВ «Телеодин» був Валентин Коваль, якого 27 вересня Президент України Петро Порошенко призначив на вакантну посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

На фото - Loboda

Фото: bestin.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY