detector.media
09.12.2016 15:45
Власник Business Radio Group придбав журнал «Фокус»
Власник Business Radio Group придбав журнал «Фокус»
Власник радіохолдингу Business Radio Group Анатолій Євтухов придбав видавничий дім «Фокус медіа», що є видавцем журналу «Фокус» та інтернет-видання focus.ua. Відповідні дані містяться в Єдиному державному реєстрі.

За даними ЄДР, Анатолій Євтухов став власником 99,99% статутного фонду ТОВ «Фокус медіа», а його син Євгеній Євтухов – власником 0,01%. Розмір статутного фонду компанії – 2 млн грн.

Також Анатолій Євтухов з 2 грудня став керівником компанії, а підписантом – Олег Солімчук (з 8 грудня).

Раніше компанія «Фокус медіа» належала групі Vertex United одеських бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Грановського. Vertex United викупила «Фокус медіа» в Бориса Ложкіна та Геннадія Боголюбова (акціонерів «Українського медіа холдингу») в червні 2013 року.

Анатолій Євтухов є співвласником і керівником радіохолдингу Business Radio Group, що об’єднує радіомережі «Шансон» і «Любимое радио», а також радіостанції «Бізнес-радіо» та DJFM. Зокрема, разом з ним «Любимым радио» володіє народний депутат Віталій Хомутиннік із партії «Відродження».

За даними видання «Бізнес Цензор», представники нового інвестора ведуть перемовини з кандидатами на посаду головного редактора журналу «Фокус», який зможе досягти «нових амбіційних цілей».

Нагадаємо, що з вересня у «Фокусі» змінилися головред і заступники. Зокрема, Яна Мойсеєнкова, яка займала посаду головного редактора журналу, стала шеф-редактором видання, а на її місце прийшов Сергій Литвиненко, який раніше був її заступником.

Директором «Фокус медіа» раніше був телепродюсер Ілля Ноябрьовтесть Бориса Кауфмана.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY