detector.media
09.12.2016 14:41
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV, яка доступна у 29 країнах Європи та Великій Британії.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

OnPrime TV – це інтернет-телебачення, спільний проект британського оператора SKY з компанією Cisco.

Як зазначає «1+1 медіа»,  сервіс працює як на безкоштовній, так і на платній основі. Уже доступні додатки для таких телевізійних приставок як Apple TV, Android TV, TV Box, Roku.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб усі охочі мали доступ до контенту каналу у зручний для них спосіб. Адже спостерігаємо збільшення глядацького інтересу до 1+1 International. З одного боку, цьому сприяє ріст об’єму й успіх власного виробництва "1+1 медіа", а з іншого – розвиток  технічних можливостей для розповсюдження сигналу. Віримо у перспективність цього партнерства і в те, що OnPrime TV швидко полюбиться європейськими глядачами», - зазначив генеральний продюсер 1+1 International Владислав Свінченко.

Як нагадує прес-служба, 1+1 International також доступний у Virgin Media TiVo у Великій Британії та Vodafon Kabel Deutschland у Німеччині.

Нагадаємо, «1+1 медіа» переводить мовлення каналів «1+1», «Плюсплюс», «УНІАН ТБ», «Бігуді» та «Квартал ТВ» на супутник Astra 4A. Досі канали транслювались через супутник Amos 2.

Раніше гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявляв, що «1+1 медіа» розвиватиме сегмент платного телебачення в інтернеті, кабельних мережах та на супутнику. Також повідомлялося, що «1+1 медіа» не вдалося закрити угоду з придбання супутникової платформи Viasat.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY