detector.media
Галина Петренко
08.12.2016 14:00
«Вартові мрій»: вдруге в ту саму річку
«Вартові мрій»: вдруге в ту саму річку
Репортаж із передпоказу 3D-шоу «Вартові мрій» від StarLight Entertainment

7 грудня StarLight Entertainment у концерт-холлі ВДНГ провів передпоказ 3D-шоу «Вартові мрій», створеного минулого року зусиллями режисера-постановника позаефірних проектів СТБ та судді шоу «Танцюють усі!» Костянтина Томільченка (у 2016 році підписав кількамісячний контракт із Cirque du Soleil) і шеф-редакторки художнього виробництва групи StarLightMedia Тали Пристаєцької. Протягом 10 грудня 2016 року – 8 січня 2017 року шоу планують показати 40 разів.

Прем’єра шоу відбулася в грудні 2015 року і воно тривало до кінця минулої зими, після чого зробило перерву. Тоді StarLightMedia заробила на його показі 30 млн грн., прибуток склав 6 млн грн.

Після того група запускала у ВДНГ ще два шоу – «Дім таємничих пригод» і «Коридор». За відгуками глядачів, які бачили всі три, «Вартові мрій» поки вийшло найцікавішим (і наразі воно єдине експериментує з повторним показом).

Також на зимові свята StarLight Entertainment запланував показ нового дитячого спектаклю «Врятуй новорічне свято». Так що принаймні на святковий час за завантаженість «потужностей» концерт-холлу репертуаром можна бути спокійними.

В'ячеслав Узелков з донькою Олівією

Сніжана Єгорова

Монро

Костянтин Боровський («Агонь»)

Антон Савлепов («Агонь»)

Маргарита Січкар

Євген Хмара

Настрій у присутніх був уже цілком новорічний. Щоб запалити ялинку, гості замість Діда Мороза почали кликати Володимира Бородянського. Але він не прийшов...

... і шоу представив гендиректор StarLight Entertainment Євген Мушкін

Фото: Віталій Носач

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY