detector.media
01.12.2016 12:42
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Viacom International Media Networks в Україні
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Viacom International Media Networks в Україні
Група компаній «1+1 медіа» і компанія Viacom International Media Networks (VIMN) підписали угоду про дистрибуцію в мережах платного телебачення пакета провідних міжнародних дитячих, сімейних, молодіжних та музичних каналів на території України.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа»

З 1 січня 2017 року «1+1 медіа» буде офіційно представляти інтереси компанії VIMN на території України і укладати ліцензійні угоди на розповсюдження сигналу в мережах провайдерів від свого імені таких телеканалів: Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr., VH1 European, VH1 Classic , MTV, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Live HD.

Віце-президент, генеральний директор VIMN в Росії, Україні, країнах СНД і Балтії Олена Бальмонт зазначила, що співпраця з «1+1 медіа» – важливий стратегічний крок у розширенні присутності брендів VIMN. Подальша взаємодія, за словами пані Бальмонт, сприятиме розвитку бізнесу обох компаній.

«Співпраця між нашими компаніями несе синергічний ефект і підсилює контентну пропозицію як «1+1 медіа», так і VIMN. Пропонований пакет з 18 телеканалів покриває більшість тематичних ніш і буде найбільш затребуваний провайдерами програмної послуги з точки зору тематичного наповнення. Ми плануємо продовжувати співпрацю і ведемо переговори про нові спільні проекти», – прокоментував угоду Андрій Мальчевський, керівник департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Нагадаємо,  «1+1 медіа» збирається розвивати сегмент платного ТБ, про що нещодавно в інтерв’ю «Ліга.Бізнес» заявив генеральний директор компанії Олександр Ткаченко. Але поки що «1+1 медіа» досі не вдалося закрити угоду з придбання супутникової платформи Viasat.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY