detector.media
19.11.2016 14:19
На шляху до Перу зламався літак, на якому перебував «кремлівський пул» журналістів
На шляху до Перу зламався літак, на якому перебував «кремлівський пул» журналістів
Літак, який мав доставити російську делегацію і журналістів так званого «кремлівського пулу» на саміт АТЕС у Перу, сів у Лісабоні (Португалія) через проблеми з двигуном.

Про це у Facebook повідомив кореспондент російської газети «Коммерсант» Андрій Колесников

«Не везучий (нас) літак до Ліми! У Іл-96 з делегацією і журналістами тепер відмовив запуск двигуна. Деталь мають підвезти з Москви до 18-ї години по мск. А ми вже просиділи в літаку чотири години і в місто не потрапити: у половини шенгенська віза в іншому паспорті. І в мене, звісно – с Іллею Архиповим», - зазначив він.

Інформацію підтверджує також російське агентство «Интерфакс».

«Резервний літак із запчастинами для спецборту з кремлівським пулом, який застряг в Лісабоні на шляху до Ліми, вилетів з Москви», - повідомила офіційний представник управління справами президента (УДП) РФ Олена Крилова.

На питання, як забезпечений побут і харчування застряглих журналістів, прес-секретар УДП відповіла: «Всіма цими питаннями займається наш контрагент - авіакомпанія" Аерофлот"».

Олена Крилова уточнила, що резервний борт Іл-96, що вилетів з Москви до Лісабона, доставить застряглих журналістів до Ліми. «Цей же літак вивантажить запчастини і забере на борт журналістів, і продовжить шлях до Перу, - зазначила вона. - Несправний літак після ремонту повернеться в Москву».

Раніше повідомлялося, що літак з російською делегацією під час перельоту над Швейцарією супроводжували швейцарські винищувачі.

На фото - журналісти в аеропорті Лісабону

Фото: Facebook Андрія Колесникова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY