detector.media
17.11.2016 17:53
У День телебачення та радіо у Вінниці «замінували» два телеканали
У День телебачення та радіо у Вінниці «замінували» два телеканали
16 листопада, в День радіо, телебачення і зв’язку, співробітники двох вінницьких телеканалів – «Вінтера» і «Вінниччина» – були евакуйовані через повідомлення про замінування будівлі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

За даними поліції, інформація про замінування будівлі по вул. Театральній, 15, де розташовані два обласні телевізійні канали (філія НТКУ «Вінтера» і приватна ТРК «Вінниччина») надійшла о 18:35 16 листопада на телефон спецлінії «101». Чоловік залишив анонімне повідомлення про те, що вінницька телерадіокомпанія невдовзі вибухне.

На місце прибули рятувальники, фахівці вибухо-технічного відділу поліції та кінологічного центру поліції. З будівлі евакуювали всіх людей та обмежили доступ до потенційно небезпечної території.

Протягом двох з половиною годин вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою обстежували всі приміщення чотириповерхової будівлі. За словами заступника начальника вибухо-технічного відділу ГУНП Ігоря Снігура, жодних вибухових чи інших небезпечних предметів виявлено не було.

Нині правоохоронці встановлюють особу чоловіка, який залишив хибне повідомлення про мінування. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян (стаття 259 Кримінального кодексу України) йому загрожує ув’язнення на строк від двох до шести років.

Фото: відділ комунікації поліції Вінницької області

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY