detector.media
08.11.2016 11:00
В Україні знімають індійське кіно
В Україні знімають індійське кіно
Кінокомпанія Maq Entertainment розпочала співпрацю з індійським кіновиробником Lakshmi Narasimha Productions. Знімальна група з Індії розпочала зйомки музичних сцен повнометражного художнього фільму «Winner» («Переможець»)

Про це повідомляє прес-служба Maq Entertainment.  

Як зазначено в релізі, з 6-го листопада знімальний майданчик перемістився зі Львова до Києва. Локаціями у столиці стануть Олімпійський стадіон, Софіївська та Михайлівська площі, Майдан Незалежності та інші культурні та знакові місця Києва. Також сцени зніматимуть у Клевані.

Режисер фільму – Малінені Гопі Чанда, оператор – Чота Каміреді Наіду.

«Україну, як знімальний майданчик, індійські кінематографісти відкрили зовсім нещодавно завдяки грузинському кінопродюсеру Іраклі Макацарія, який вже п’ять років веде з ними успішну співпрацю. Заснована Іраклі разом з продюсером Анною Паленчук кінокомпанія Maq Entertainment починає кіноспівробітництво України з Індією. Партнером з індійської сторони є M/s Lakshmi Narasimha Productions. У зйомках фільму беруть участь відомі індійські зірки», – повідомляє кінокомпанія.

Це перший індійський проект в Україні і, запевняють продюсери, не останній. 

За підтримку проекту продюсери висловлюють подяку Державному агентству України з питань кіно, посольству Республіки Індія в Україні, посольству України в Республіці Індія, Київській міській державній адміністрації та Міністерству закордонних справ України.

З 8-го листопада знімальна група працюватиме на Майдані Незалежності, поблизу Національної опери України та у Національному музеї народної архітектури та побуту у Пирогові.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY