detector.media
04.11.2016 17:44
Ведучий програми «Ревізор» на Новому каналі залишає проект
Ведучий програми «Ревізор» на Новому каналі залишає проект
У восьмому сезоні програму «Ревізор» на Новому каналі вестиме новий телеведучий. Вадим Абрамов залишає проект через переїзд на постійне місце проживання в іншу країну.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами керівниці проекту «Ревізор» Вікторії Бурдукової, знімальний процес займає багато часу і вимагає постійної присутності телеведучого, що є практично неможливим в разі проживання за межами України.

«Ведучий повинен бути задіяний не тільки в проекті "Ревізор", а й в пост-шоу "Пристрасті за Ревізором". У сумі ми знімаємо близько 40 двогодинних програм на рік, а іноді й більше. Це величезний обсяг роботи, який виконується увесь рік. І це передбачає, що ведучий повинен знаходитися на підхваті завжди, бути готовий завтра ж поїхати в термінове відрядження. У випадку з людиною, яка живе за кордоном, це дуже складно, адже його життя перетворюється зі звичайного на життя в літаках. Такий режим мало хто здатний витримати.

Також є ще один важливий момент: людина, яка є ведучим "Ревізора" і оцінює український сервіс, повинна їм, в першу чергу, регулярно користуватися. Тому зараз ми починаємо пошуки ведучого, який постійно живе в Україні», - заявила вона.

Вадим Абрамов, в свою чергу, зізнався, що з проектом «Ревізор» йому розлучатися складно.  «Я дуже радий, що два з половиною роки тому став частиною команди проекту "Ревізор". Це був яскравий відрізок мого життя - я зустрів безліч хороших і відповідальних людей по всій країні, яким небайдужа Україна і порядок в ній. Я отримав безцінний досвід. Але обставини склалися так, що я залишаю країну, відповідно, не зможу приділяти достатньо часу зйомкам. Я бажаю команді проекту всього найкращого і дякую за три сезони непростої, але такої важливої для українців роботи», - сказав він.

До кінця сьомого сезону ведучим залишається Вадим Абрамов. Випуски «Ревізора» з новим обличчям проекту плануються на осінь 2017 року.

На даний момент розпочато кастинги нового ведучого програми «Ревізор».  Стать і рівень популярності не мають значення. Вимоги до кандидатів: харизматичність, особистість зі стрижнем, характером, чарівністю та красою.

«Можу відкрити невелику таємницю - за численними побажаннями глядачів, ми спробуємо знайти людину з професійним бекграундом. Вийде це чи ні - покаже час», - сказала Вікторія Бурдукова.

Вадим Абрамов почав вести шоу у 2015 році. До цього ведучою «Ревізора» була Ольга Фреймут.

Нагадаємо, шоу «Ревізор» буде адаптоване в Азербайджані - телеканал АТV підписав з Новим каналом угоду щодо придбання формату. Раніше Новий канал звинуватив цього мовника у крадіжці формату.

Раніше  російський телеканал «Пятница!» також придбав у Нового каналу права на формат реаліті «Ревізор» і запустив 4 червня 2014 року власну адаптацію - проект «Ревізорро».

На фото - Вадим Абрамов

Фото: kp.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY