detector.media
03.11.2016 18:35
Держкіно заборонило серіал «Недоторканна», який показував канал «Україна»
Держкіно заборонило серіал «Недоторканна», який показував канал «Україна»
Державне агентство з питань кіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсним прокатне посвідчення, видане на телесеріал «Недоторканна».

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«У зв’язку з чисельними скаргами громадян на трансляцію т/серіалу "Недоторканна" (вир. РФ, реж. Свят О.) та відповідно до статті 15-1 Закону України "Про кінематографію", згідно з яким заборонена   трансляції  фільмів,  вироблених фізичними та юридичними  особами держави-агресора, які не містять популяризації або  пропаганди  органів  держави-агресора  та  їхніх окремих дій, поширюється   на   фільми,  вироблені  та/або  вперше  оприлюднені (демонстровані) після 1 січня 2014 року, Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення анулювати державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувати державну реєстрацію т/серіалу "Недоторканна" (вир. РФ, реж. Свят О.)», - повідомляє Держкіно.

При цьому Держкіно неправильно вказало режисера серіалу – мелодраматичну стрічку «Недоторканна»/«Недотрога» зняв у 2013 році режисер Олексій Праздников.

Чотирисерійний фільм вийшов на каналі «Россия 1» у 2014 році.

Нагадаємо, серіал показав у лютому 2015 року телеканал «Україна». Наразі серіал можна переглянути на сайті каналу.

На фото - кадр з серіалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY