detector.media
28.10.2016 14:10
ІМІ оголосив переможців конкурсу журналістських розслідувань корупції місцевих чиновників
ІМІ оголосив переможців конкурсу журналістських розслідувань корупції місцевих чиновників
Інститут масової інформації підбив підсумок конкурсу журналістських розслідувань корупції та зловживання владою у роботі місцевого самоврядування. Всього на конкурс надійшло 105 матеріалів.

Про це повідомляє сайт ІМІ.

Роботи оцінювала конкурсна комісія, до якої увійшли експерт з місцевого самоврядування, журналісти-розслідувачі та медіаюрист.

Перше місце розділили розслідування Юрія Горбача «"Рукавичка" або Як під Луцьком влада і наближені роздерибанили майже 6 гектарів землі», опубліковане на інформаційно-аналітичному порталі «Четверта влада», та Марії Землянської «Битва за Оазис», яке вийшло в програмі «Слідство.інфо». Переможці отримають гонорари по 5000 гривень.

Друге місце розділили розслідування Ольги Фоменко «Асоциальная защита: ремонты за бюджетные деньги в квартирах пенсионеров Днепра выходят "золотыми" и добротными лишь на бумаге», опубліковане у дніпровському виданні «Бюро UA», та матеріал Тетяни Гайдабас і Олени Нефедової  «Земля для избранных», опубліковане Центром журналістських розслідувань (Миколаїв). Переможці отримають гонорари по 4000 гривень.

Третє місце зайняло розслідування житомирського журналіста Тараса  Боросовського  «Кому належить Житомиробленерго», опубліковане на сайті мережі викривачів Corrupt UA. Переможець отримає гонорар 3000 гривень.

Офіційна церемонія нагородження відбудеться у Києві у листопаді.

Конкурс провів Інститут масової інформації за підтримки Чеського посольства в Україні.

Нагадаємо, 21 жовтня  Інститут масової інформації (ІМІ) презентував сайт Expert4.media, де розміщено базу для журналістів, до якої увійшли більше ніж 500 експертів із 26 галузей.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY