detector.media
26.10.2016 18:16
Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності
Реклама ліків утримує першу позицію в рейтингу телевізійної активності
За останніми даними Nielson Ukraine, активність топ-категорій реклами за 9 місяців цього року на телеринку виросла на 12% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Категорія «Ліки», як і раніше, утримує першу позицію

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначено в релізі, ліки, як і раніше, утримують першу позицію, зміцнюючи лідерство 14% -м зростанням.

«Категорія «Алкоголь» зміцнилася на 1% завдяки сезонному підвищенню попиту і підтримки пивних брендів: у вересні лідером категорії став «Оболонь». Категорія «Зв'язок» має досить амбівалентні показники: незважаючи на те, що оператори мобільного зв'язку підтримують свої тарифи, і сама категорія виросла на 6%, категорія опустилася по рейтингу на 1 пункт», - зазначено компанією.

Як повідомляється, серед рекламодавців спостерігається певна стабілізація і нарощування рівня активності, «який був втрачений в попередніх роках».

«Danone істотно зміцнив позицію і продемонстрував збільшення активності на 204%, тим самим придбав 31-у позицію в рейтингу. У лідери увійшов Beiersdorf, який піднявся на 12 позицій рейтингу за рахунок сильної рекламної підтримки бренду Nivea. Другий рік поспіль Nestle & L'Oreal - незмінний лідер. Слідом йде P & G, збільшивши свою активність на 22%. У локальних рекламодавців Farmak і Укрнафта також спостерігаються позитивні зміни: третє і четверте місця рейтингу телевізійної активності були впевнено зайняті ними у відповідному порядку», – наводить дані компанія.

«Порівнюючи Тб-активність цього року з аналогічним періодом минулого, стане помітно, що її обсяги істотно збільшилися практично на всіх тижнях. Збільшення активності при скороченні доступного інвентарю викликало, в свою чергу, зростання заповнюваності рекламних блоків. На більшості каналів, особливо на топових, прогнозується високий Sold Out до кінця цього року», - оцінила ситуацію Марія Величко, Strategist Vizeum Ukraine.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY